avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare cu acte false
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare cu acte false

Buna ziua.
Alaturi de blocul nostru, un cetatean a construit peste noapte o anexa la spatiul inchiriat. Anexa construita se afla pe domeniul public. Pe acel spatiu noi obisnuiam sa ne parcam masinile iar ziua era necesar pentru a se face manevre cu masinile ce descarcau la magazin.
Am facut plangere la Primarie, l-a verificat si ni s-a comunicat ca, nu se stie in ce conditii, respectivul chirias a reusit sa intabuleze (de comun acord cu proprietarul si pe numele acestuia, normal) anexa nou construita.
La oficiul de cadastru s-a dat o declaratie pe propria raspundere ca asa a fost spatiul de la inceput si acum s-a facut o rectificare ,adaugandu-se si acea anexa.
Noi avem poze facute si putem demonstra ca este o minciuna.
Putem sa actionam proprietarul spatiului in instanta pentru anularea intabularii ?
Avem calitate procesuala activa in acest caz sau doar Primaria daca punem pozele la dispozitie ?
Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Nelamurire ContSters740 ContSters740 Am urmatoarea nelamurire si va rog frumos un raspuns. Cum poate fi organizat un centru comercial in asa fel incat sa se poata vinde unul sau doua magazine din ... (vezi toată discuția)
casa batraneasca neintabulata s- a daramat,cum se scoate din evidentele primariei? VULPY VULPY Am mostenit un teren in sat Izvorani /Ilfov,pe care s-a aflat o casa batraneasca ,construita in 1930,cu pereti din paianta,cu acoperis din stuf, fara ... (vezi toată discuția)
Cum pot anula o intabulare ? ANDREEA-VLAD ANDREEA-VLAD Buna ziua. Am cumparat la legea 112 un apartament dintr-o casa nationalizata care este compusa din subsol, parter, etaj1 si mansarda. Primaria a vandut ... (vezi toată discuția)