avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Casa batraneasca NEINTABULATA s- a daramat,cum se ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Casa batraneasca NEINTABULATA s- a daramat,cum se scoate din evidentele primariei?

Am mostenit un teren in sat Izvorani /Ilfov,pe care s-a aflat o casa batraneasca ,construita in 1930,cu pereti din paianta,cu acoperis din stuf, fara utilitati,nelocuita. Sub povara anilor si a conditiilor naturale ploi, zapezi,gheata,vant etc. casa a cedat si s-a daramat.Casa figureaza in Certificatul de mostenitor si in evidentele Primariei Ciolpani. Impozitul este achitat.Nici terenul si nici casa nu are cadastru si nu sunt intabulate in CF. In prezent am demarat efectuarea cadastrului si a intabularii. Am informat Primaria Ciolpani si am anexat o poza cu bojdeuca pt.edificare. Care este solutia pt. scoaterea casei din evidentele primariei, si sa eliberze un Certificat de atestare fiscala fara casa?

Alte discuții în legătură

Cu ce pret sa vand casa? LeeAna LeeAna Cum ziceam la alt subiect,am primit mostenire o casa .Vreau sa fac succesiunea apoi s-o vand.O sa va dau detaliile cat mai complete despre casa,poate imi ... (vezi toată discuția)
Impozit casa nelocuibila basileu basileu Trebuie sa fac succesiunea unui teren cu o casa, intravilan, in Pitesti. Casa a fost retrocedata, din 1992 pana in 2013 a fost folosita drept circiuma o ... (vezi toată discuția)
Construire casa dor_ados dor_ados am cumparat un teren cu o casa construita pe el(aceasa este batraneasca si nu are acoperis cei care mi-au vandut nu au acte de proprietate pe constructie iar ... (vezi toată discuția)