despre ce fel de inregistrare faceti referire? inregistrarea punctelor? inregistrarea suspendarii permisului? inregistrarea video?
daca este vorba de punctele primite acestea se sterg in 6 luni de la primire.
art.103-
(4) Punctele de penalizare se anulează la împlinirea termenului de 6 luni de la data constatării contravenţiei.
daca este vorba de perioada in care se pastreaza evidenta suspendarii permisului de conducere trebuie luata in considerare o perioada de 3 ani deoarece daca soliciti o reducere a perioadei de suspendare ptr un alt eveniment se face raportarea la art. 221 din hg 1391
Art. 221. – (1) Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce se reduce la 30 de zile, la cererea titularului, daca sunt îndeplinite, cumulativ, urmatoarele conditii:
a) a fost declarat admis la testul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie;
b) a obtinut permis de conducere cu cel putin 1 an înainte de savârsirea faptei;
c) în ultimii 3 ani de la data savârsirii faptei pentru care se solicita reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce nu a beneficiat de o astfel de masura;
d) în ultimii 2 ani de la data constatarii contraventiei pentru care se aplica sanctiunea contraventionala complementara nu a mai avut suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule sau tramvaie.
cat despre sporul de "curaj" m-am gandit ca doriti sa evitati testul 13/15 ptr ca ati prezentat "problema" sub acest aspect.
Ramona24 a scris:
Am inteles ca pt suspendare pt 90 de zile trebuie sa dai din nou examen, iar daca optezi sa se suspende pt 120 de zile nu mai dai examen ?
....
trebuie sa optezi undeva sa declari ca nu vrei sa dai testarea ?
daca am presupus eronat :sorry: