avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinere permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinere permis auto

Se poate sa ti se suspende permisul auto pentru 120 de zile si sa nu mai trebuiasca sa dai examen? Am inteles ca pt suspendare pt 90 de zile trebuie sa dai din nou examen, iar daca optezi sa se suspende pt 120 de zile nu mai dai examen ?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2012
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 20:15, 20 Septembrie 2012
Raspunsurile au fost foarte bune.
multumesc. am inteles de ce poate fii suspendat pt 120 de zile...am inteles cum s e pastreaza evidenta suspendarii permisului.Era vb de inregistrarea foto/video cat timp se pastreaza dupa plata amenzii.
Va multumesc pt promptitudinea si complexitatea raspunsurilor.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 de zile - reducerea perioadei grigorenarcis grigorenarcis mi-a fost suspendat azi permisu pt 90 zile pt viteza in localitate,dar politistu mi-a zis ca pot da un examen sa o reduca la 30,avand in vedere ca peste 1 sap ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto pe o perioada de 120 de zile sau mai mare r0bertC r0bertC Salutare, Care este termenul maxim al suspendarii permisului auto in situatia prezentata mai jos: Pentru depasirea vitezei din localitate cu dublul ei, ... (vezi toată discuția)
Ajutor - recuperare permis dupa suspendare 90 de zile Viorelsax Viorelsax Buna ziua va rog frumos datim si mie o lamurire mia fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile fara drept de conducere pentru alcool la ... (vezi toată discuția)