avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fisa postului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fisa postului

sunt angajat la o unitate din admin.publ., am 3 buc de fise post cu atributii pt. trei posturi bineânţeles plătit pt. un post:) care dintre aceste fişe e valabil?, eu cred că numai ultima, vă rog să mă ajutaţi ! vor să mă sancţioneze pe baza primei fişa postului.

Cel mai recent răspuns: nagypiroska , utilizator 21:52, 20 Septembrie 2012
Normal ca ultima fisa este cea valabila, dvs. nu puteti inlocui in totalitate persoanele respective ci doar anumite sarcini din fisa postului, adica se presupune ca daca inlocuiti alte persoane aveti si o dispozitie de primar in acest sens, sau cel putin o nota interna, dar fisa postului insoteste obligatoriu dispozitia, numai daca in dispozitie nu se stipuleaza ca pe langa fisele anterioare mai aveti si alte sarcini trasate si anume...
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de muncã aksorip aksorip La desfacerea disciplinară a CIM într-o Instituţie publică se poate referii la pct. ca şi încălcate la duoă FP ? Mai precis :Pentru mine există CIM ... (vezi toată discuția)
Daca stie cineva... cata26 cata26 am si eu o intrebare...daca sa semnat si stampilat o dispozitie de numire in functia de sef santier precum si o fisa a postului de sef santier de un ... (vezi toată discuția)
Continut fisa de post damian oana damian oana Buna ziua Este legal sa am in cadrul fisei de post fraza: \"angajatul indeplineste orice alte sarcini trasate de superiorul direct\" sau ceva asemanator? Va ... (vezi toată discuția)