avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca stie cineva...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca stie cineva...

am si eu o intrebare...daca sa semnat si stampilat o dispozitie de numire in functia de sef santier precum si o fisa a postului de sef santier de un administrator a unei firme dar in cadrul firmei sunt 2 asociati..adica numai unul din ei a semnat si stampilat,cel cu functie de administrator este valabila dispozitia si fisa postului numai semnata si stampilata numai de un asociat?..sau trebuie amandoi obligatoriu???
Cel mai recent răspuns: ContSters64839 , utilizator 22:09, 18 Octombrie 2008
Depinde ce se stipuleaza in Statutul firmei, dar daca administratorul are si atributii privind recrutarea de forta de munca si avansari pe posturi, atunci este posibil sa semneze doar el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier personal - achizitii publice consilierul personal al primaului are dispozitie cu atributii de achizitii publice,dar seful vrea sa renunte la functia de consilier personal, sa modifica ... (vezi toată discuția)
Este corect asa? razvandicu razvandicu vreau sa va spun ca sunt de meserie inginer constructor dupa cum sunt incadrat si in contract ca functie dar mi a intocmit fisa postului pentru sef de ... (vezi toată discuția)
Un sef birou poate avea in fisa post atributiile specificate in legea 514/2003 ? misulica03 misulica03 Ca urmare a avansarii temporare in functia de sef birou juridic, resurse umane, Administrarea domeniului public si privat , venind din functia de consilier ... (vezi toată discuția)