avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... De unde se poate obtine CRDS?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

De unde se poate obtine CRDS?

Cineva a redobandit cetatenia romana si, in noiembrie, va avea cert de nastere cu CNP. Daca doreste sa obtina cat mai urgent un pasaport chiar valabil doar un an, unde se poate adresa? La Bucuresti, stiam ca se poate in regimnde urgenta. Dar e posibil si in alte orase ale tarii?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:20, 22 Septembrie 2012
Daca a locuit in Romania se poate prezenta la ultimul loc de domiciliu avut in tara. Daca nu la Bucuresti. Daca se afla in posesia unei carti de rezident se poate adresa la pasapoartele de la locul de rezidenta. Dar, din moment ce-si ridica certif. de nastere de la Sc.1 Bucuresti, pentru ce sa se mai deplaseze prin tara, mai ales ca vrea un regim de urgenta. Se duce la DGPasapoarte Bucuresti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)
Obtinere dovada cetatenie romana in vederea obtinerii cnp Elenacristina Elenacristina Buna ziua cum si de unde se obtine o dovada a cetateniei unei persoane cu dubla cetatenie - romana / americana, cu domiciliul un SUA, in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Eliberarea pasaportului romanesc pentru crds Justitiarul711 Justitiarul711 CRDS, mai exact in Canada, cu ultimul domiciliu in Romania, la Bucuresti, solicita atribuirea de CNP, dupa care doreste eliberarea unui pasaport CRDS. ... (vezi toată discuția)