avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Returnarea somajului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Returnarea somajului

buna ziua. am 2 intrebari, 1. trebuie sa returnez somajul si vreau sa stiu cum se va face, prin poprire si prin termenul general de prescriptie de 3 ani? sau prin alte metode?. 2. nu tine exact de titlul subiectului. am fost angajat la o firma am stat 5 zile in proba, angajatorul mi-a facut contract si l-a depus inregistrandu-ma, spunandu-mi ca l-a facut doar sa fie facut. in urma cu 2 sapt am avut nevoie de la el de fisa fiscala si in momentul acela mi-a spus ca nu primesc fisa doar daca imi semnez contractu de munca si desfacerea lui dupa 5 zile si am semnat, ajungand la fortele de munca am aflat ca am fost inregistrat pt 5 zile, iar termenu de a anunta ca mi-am gasit loc de munca era de 2 zile lucratoare, acum va trebui sa dau tot somajul inapoi pe un an de zile. pot sa-l atac cumva pe acel angajator?, specific pe contractul meu de munca nu imi apare nici o inregistrare fiscala. doar semnatura si stampila firmei.

Alte discuții în legătură

Prescriptie creanta bugetara ionutt ionutt Buna ziua! Am primit la serviciu o poprire pentru o taxa de parcare. Titlul executoriul este din mai 2006 la fel ca si somatia pentru plata. Se poate pune ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca inginerie inginerie Buna ziua, anul trecut m-am angajat din somaj la o firma ca inginer(mergeam cu muncitorii pe teren la lucru). Anul acesta seful a hotarat sa ma testeze scris ... (vezi toată discuția)
Contract de munca MarcOvidiu MarcOvidiu Daca ai contract de munca pe perioada nedeterminata poate sati desfaca contractul de munca?? Si daca nu ai un an muncit ti se poate oferi somaj? Si daca nu ai ... (vezi toată discuția)