avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu un minor in crestere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu un minor in crestere

buna seara,

as vrea sa stiu si eu care sunt procedurile de divort,avand in vedere ca la mijloc este un copil de 4 luni...as vrea sa stiu cum se procedeaza si unde si ce se depune.

multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandradragut , utilizator 12:54, 25 Septembrie 2012
Divortul il puteti introduce la Judecatoria din localitatea de domiciliu sau de sector. Costurile sunt mai mici..

In cazul in care si sotul este de acord, conform art. 375 din Noul Cod Civil casatoria se poate desface si la notariat, chiar daca aveti minor nascut din casatorie. Costurile sunt putin mai mari in acest caz.
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
si daca sunt in concediu de crestere a copilului si iau indemnizatie,trebuie sa anunt undeva de schimbarea starii civile,a numelui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cr3eatza cr3eatza Buna ziua!!!! Eu cu sotul meu vrem sa divortam de comun acord numai ca avem doi copii minori.... Se poate? Ca am citit ca daca exista copii minori nu putem ... (vezi toată discuția)
Divort angelikelena angelikelena buna ziua am si eu o intrebare : unde as putea sa divortez mai usor si rapid si cat ar costa in cazul in care sotul nu este de acord?? mentionez k avem si o ... (vezi toată discuția)
Divortul la notar mmmmela mmmmela buna ziua, daca cineva vrea sa divorteze in conditiile in care are si un copil,poate divorta la notar daca sunt de comun acord si tatal copilului nu are nici ... (vezi toată discuția)