Buna ziua!
Am o intrebare "macabra", dar asta este viata.Intervin si acestea in viata noastra.
In urma succesiunii dezbatute in data de 10.09.2012 in urma decesului tatalui meu in data de 14.07.2008, m-am procopsit cu un loc de veci cu 2 gropi si co 1/2 din celalalt loc de veci (adica o groapa).Cealalta jumatate apartine mamei mele, care este in viata.Locurile sunt intr-o parcela delimitata, imprejmuita, intretinuta exemplar, betonata.Nu sunt cripte.
Problema este: in "groapa"mea sunt inmormantati bunicii mei.Ultima a murit bunica in 1995.
As putea sa vand acest loc ? Am mari probleme de sanatate si am nevoie si de ultimul banut.Si cu aceste "bunuri"chiar nu am ce face.As dori sa traiesc acum (am suferinta cardiaca) si chiar nu ma gandesc sa am loc de veci.
Dar cu jumatatea din intregul pe care il impart cu mama mea ce pot face?
Multumesc!
Locurile de veci nu se vand pentru ca nu sunt proprietate dvs , le detineti in baza unui act de concesiune. Ele se pot mosteni sau dona.....
Pe locul de veci cu mama dvs va puteti face un partaj de folosinta doar insa nici pe acela nu l puteti vinde.