avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public

sunt functionar public incadrat consilier principal gradatia 5 clasa de salarizare 42, si indeplinesc conditiile de promovare, intrebarea mea este : - care este treapta si gradul in care pot promova.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: gordius63 , utilizator 20:52, 28 Ianuarie 2013
promovati in consilier superior, treapta 3
Nu mai inteleg nimic, urmaresc categoria "functionari publici" pentru a ma lamuri intr-o speta personala si sunt multe raspunsuri contradictorii, respectiv la acest topic optimus raspunde "promovati in consilier superior, treapta 3" insa pe un alt topic se spune ca de la 01.01.2011 nu mai exista trepte de salarizare deci nu se mai poate avansa de la consilier 3 la consilier 2. Care e adevarul
veti fi promovat, daca la randul dvs., promovati examenul, in functia publica de cls.I, consilier, grad profesional superior, treapta nu mai este, si ca sa va poci spune clasa si gradatia, conform legii nr.284/2010, mai trebuie sa veniti cu detalii suplimentare. :)
Legea 283/2011 privind aprobarea OUG 80/2010 pentru completarea art. 11 din OUG 37/2008 privind reglementarea unor masuri financiare in domeniul bugetar
Art.13
(1) Pentru functionarii publici care se transfera, sunt redistribuiti din corpul functionarilor publici sau sunt reintegrati in functie, potrivit legii, in cursul anului 2012, la stabilirea salariului va fi avuta in vedere treapta de salarizare detinuta anterior.
(2) In cazul functionarilor publici nou-incadrati sau promovati, nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare utilizate in anul 2010.


Deci ,veti promova in functia de consilier superior gradatia 5 si salarizat conform treptei 3 de salarizare a functiei de consilier superior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad 2012 nicoleta3372 nicoleta3372 Buna ziua! Sunt functionar public,iar in iunie 2012,am promovat in grad,in functia publica de executie de inspector Grd.superior,Gradatie 5,clasa de ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici avand in vedere eliminarea treptelor de salarizare marilenaiuliana marilenaiuliana Daca s-au eliminat treptele de salarizare a functionarilor publici, ce presupune asta, ca pot incadra un functionar public indiferent pe ce treapta ... (vezi toată discuția)
Clase, grade si trepte de salarizare Justitiarul71 Justitiarul71 Va rog sa-mi spuneti, cei care stiti bineinteles, incepand cu anul 2012, care mai sunt clasele, gradele sau treptele de salarizare? Mai exista treptele 1, 2 ... (vezi toată discuția)