In declaratia de creante pentru admitereala inscrieri la masa credala pot fi trecute mai multe persoane pagubite in cerere si sa plateasca doar una singura taxa de timbru de 120 lei ???
Fiecare persoana trebuie sa faca cerere si sa timbreze.
In tabelul creantelor fiecare persoana va fi trecuta separat cu suma ce o are de incasat, in urma verificarii actelor ce constituie creanta facturi,contracte, etc.
Am o problema si va cer ajutorul pentru ca nu mai stiu ce sa fac. Firma la care am lucrat pana de curand pe drepturi de autor si-a cerut insolventa. Pentru a-mi recupera datoria trebuie sa fiu inscris la masa credala, iar deadline-ul e 27 decembrie. Pana la aceasta data trebuie sa depun cererea de inscriere la Tribunalul Bucuresti. Atasat cererii trebuie sa depun si dovada creantei, ori firma imi spune ca nu elibereaza nici un fel de asemenea adeverinta si ca toate creantele s-au transmis catre administratorul judiciar, o terta firma care se ocupa de insolventa fostului meu angajator. In acest caz, eu de unde pot face dovada ca angajatorul are datorii catre mine?
Masa credala
Andrei T
la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)