avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare in revisal

buna ziua
pot sa fac o corectie in revisal, sa modific art. de incetare din 55 b in 31 alin 3?
persoana respectiva era in somaj si din neatentie pt ca i-am facut contract pentru o zi a pierdut somaj as vrea sa caut o solutie sa repar greseala sa nu o las fara venituri. ma gandeam sa-i fac act aditional sa-l modific pe durata determinata si sa-i incetez contractul cu art 31, pot sa fac ceva?va rog ajutat-ma....
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 21 Septembrie 2012
Oricum ati face are probleme cu somajul .. cel mai bine este anularea c.i.m., astfel incat sa nu apara anagajata nicio zi.
si cum pot face asta, as vrea sa o ajut. va rog...
Este foarte greu .. trebuie gasit un motiv care sa duca la nulitatea c.i.m....
pot face anularea contractului cu acordul partilor, cum ca nu a mai venit la munca ca nu-l mai vrea ca a fost o greseala, ceva de genul...se poate???o afecteaza pe doamna?
Se poate opera incetarea pe motivul introducerii gresite a c.i.m. ....

Alte discuții în legătură

Somaj cori80 cori80 Buna seara! Am o problema la care sper sa găsesc răspunsul. Am lucrat la o firma începând cu 2011 pana in Martie 2013 contract de munca desfăcut cu art 55 ... (vezi toată discuția)
Reactivare contract in revisal Elssa Elssa Buna ziua, Am facut incetarea contractului de munca in Revisal pt un angajat cu art. 55 b. Omul s-a razgandit si vrea sa ramana. Directorul este de acord si ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cim PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Ma puteți ajuta va rog.!!! Am suspendat un contract in data de 16.01.2019 pe 3 luni (concediu fără salar) fara ai modifica salariul minim înainte . Dar In ... (vezi toată discuția)