avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reactivare contract in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reactivare contract in Revisal

Buna ziua,

Am facut incetarea contractului de munca in Revisal pt un angajat cu art. 55 b. Omul s-a razgandit si vrea sa ramana. Directorul este de acord si vrea ca angajatul sa ramana in continuare cu acelasi contract.
Cum procedez in Revisal. La ITM inspectorul a spus sa fac o decizie de anulare a deciziei de concediere si sa reactivez in Revisal. Este corect? Ce ar trebui sa scriu in acea decizie. Anagajatul ar trebui sa faca o cerere ca vrea sa continue activitatea si sa o inregistrez ?
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 13:11, 4 August 2011
Eu zic sa-i faceti un alt contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare contract in revisal alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, As dori sa va intreb de reactivarea unui contract in Revisal. Un angajat a facut cere de incetare CIM. Am inregistrat in Revisal incetarea la ... (vezi toată discuția)
Modificare in revisal denisa2011 denisa2011 buna ziua pot sa fac o corectie in revisal, sa modific art. de incetare din 55 b in 31 alin 3? persoana respectiva era in somaj si din neatentie pt ca i-am ... (vezi toată discuția)
Reactivare contract in baza unei hotarari judecatoresti Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua. Va rog sa ma indrumati in vederea rezolvarii urmatoarelor probleme: 1. Am primit o hotarare judecatoreasca prin care s-a anulat decizia de ... (vezi toată discuția)