avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma

Buna ziua,
Doresc sa depun la ONRC cererea de lichidare si dizolvare simultana, incepand cu data de 28.09.2012. Sunt asociat unic. Firma are un angajat. Am cateva intrebari:
-care ar fi ultima data la care il pot da afara
- cand depun declaratia 112, 100,300

Ma puteti ajuta?

Cu multe multumiri,
Cristina S.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:14, 21 Septembrie 2012
Inainte de a-l da "afara" ( ce urat suna- dupa ce a lucrat pentru dvs.)ar trebui sa indepliniti procedura concedierii, sa-i intocmiti actele pentru a beneficia de indemnizatia de somaj ( daca are 12 luni lucrate in ultimele 24) ......Iar referitor la declaratii acestea se depun pentru luna septembrie pana la data de 25 octombrie ( lucrul acesta ar fi trebuit sa-l vedeti din actele contabile)
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2012
leuca_luminita, utilizator
Declaratiile lunare oricum le depuneti pana in 25 septembrie. Dupa aceasta data mai depuneti declaratii pana la momentul la care scoateti certificatul de atestate fiscala ca nu aveti datorii la bugetul de stat, certificat care va este necesar in etapa a II-a a procedurii de dizolvare - lichidare voluntara.
Data cand il puteti "da afara" pe angajat poate fi pana la momentul la care depuneti documentele pentru etapa a II-a din procedura de dizolvare - lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu societate in dizolvare r.nitulescu r.nitulescu Buna! Va rog sa imi spuneti parerile voastre aveti cu privire la urmatoarea situatie: am un SRL care nu a avut niciodata activitate/salariati etc, prin ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Etape lichidare srl adinagorj adinagorj Am un SRL pe care l-am suspendat pt 3 ani. Perioada de suspendare a expirat la 1 iulie 2012. Pentru ca nu m-a sfatuit nimeni sa o suspend in continuare, pt ... (vezi toată discuția)