avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in specialitatea studiilor

situatie:1.dir. fin-ctb al institutiei a fost suspendat
2.pe perioada suspendarii titularului a avut atributii de dir fin -ctb un alt salariat incadrat in unitate ca inginer (mentionez ca persoana are si studii economice dar nu a profesat deloc)
3.persoana cu atributii de dir. fin-ctb solicita pt. perioada respectiva adeverinta din care sa rezulte ca are vechime in specialitate economica

INTREBARE:atributiile pot constitui vechime in specialitatea studiilor economice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 21 Septembrie 2012
Atributiile nu pot constitui vechime in specialitate ... Vechimea în specialitate constituie perioada de timp în care o persoană a lucrat în activităţi corespunzătoare funcţiei (meseriei) în care urmează să fie încadrată sau promovată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate validunca validunca vechimea in specialitate cu studii medii se cumuleaza cu vechimea in specialitate cu studii superioare ? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate valeapetre valeapetre 2 ani de zile am lucrat ca economist la o firma si 2 ani de zile profesor suplinitor de economie la un liceu. Intrebare: Cei 2 ani de zile in care am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere si ingrijire copil asparagus2014 asparagus2014 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca perioada (2006-2008) reprezentand concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani, ... (vezi toată discuția)