2 ani de zile am lucrat ca economist la o firma si 2 ani de zile profesor suplinitor de economie la un liceu.
Intrebare:
Cei 2 ani de zile in care am lucrat ca profesor suplinitor de economie se considera vechime in specialitate?
Doresc sa ma angajez ca economist intr-o institutie publica si conditia este de minimum 3 ani vechime in specialitate pentru viza CFP.
Parerea mea este ca cei 2 ani de zile in care ati lucrat ca profesor suplinitor de economie nu pot considera vechime in specialitate pentru a putea participa la concursul respectiv ... cei doi ani se considera vechime in invatamant.
Functia de profesor in invatamant este studii superioare, in consecinta se considera vechime in specialitatea studiilor, daca nu aveati studiile superioare absolvite nu puteati fi incadrat, chiar si suplinitor.
De unde ati dedus dvs asa ceva ? ... vechimea in specialitat constituie perioada de timp în care o persoană a lucrat în activităţi corespunzătoare funcţiei (meseriei) în care urmează să fie încadrată sau promovata ... asadar, perioada lucrata in invatamant nu constituie vechime in specialitate pentru ocuparea functiei de economist.
Incadrare
camytza_32
Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)