avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contractul cu Enel
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contractul cu Enel


Buna ziua ,

As avea si eu nevoie de o lamurire : in cazul unui apartament nelocuit , am contract cu Enel pentru furnizarea de energie electrica , trebuie sa platesc abonament pentru radio si televizor ?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 15:51, 21 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
In afara de cele doua cereri (1-R, 1-Tv), daca locatia este nelocuita un timp indelungat (un an...) , este indicat sa optati pentru "tariful monom fara abonament jt" al energiei electrice consumate si pentru primirea facturilor la domiciliul dumneavoastra ca adresa de corespondenta a beneficiarului. Ulterior, consumul declarat la Enel prin sistemul de telecitire poate fi si de 1 kw / 2 luni calendaristice (nelocuit, nelocuit, dar mai trece cineva rareori pe acolo).
Personal, sunt in aceeasi situatie, iar locatia nelocuita este dispusa in alt judet decat cel de domiciliu (unde am cu contract cu Electrica)
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2012
eraz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Probleme tarifare enel district district Sunt proprietarul unui imobil e 100mp, definit in contractul de vanzare -cumparare ca si spatiu comercial, pe care l-am cumparat de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Abonament radio-tv ilierodica ilierodica Buna ziua Am o casa la curte nelocuibila deoarece parintii sunt decedati nu detin aparat radio-tv la aceasta adresa {am aruncat totul casa este goala urmeaza ... (vezi toată discuția)