avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN, firma de anunturi de publicitate online si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN, firma de anunturi de publicitate online si autorizatie

Buna Ziua,

tocmai am deschis o mica afacere, care are ca activitatea de baza: 631 Activitati ale portarulilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe.

Deci simplu inteles, projectul va fii pt. un site de mica publ. unde utilizatori pot posta anunturi, daca platesc o anumita contrav. a serviciului.<Membership fee pt. o perioada de 6.12luni. > Pe langa aceste activitati vom pune si bannere publicitare pe site. Deci asta ar fii totul.

La ORC. este de ajuns sa utilizez la precizarea activitatii urmatoarele coduri CAEN:

6311 Prelucrarea Datelor, Administrarea paginilor web si activitati conexe
6312 Activitati ale portalurilor web

?

Dupa cum am citit, daca siteul are si o interfata, unde clienti pot registra datele personale, trebuie sa am nevoie de o anumita autorizatie pt. a colecta acest fel de date.. despre ce aut. vorbim in acest caz? <for fii colectate/stocate informatii in legatura cu membrii care inregistreaza< persoane juridice<adresa, nr de tel, CUI, etc.

Va multumesc anticipat, o zii buna in continuare!
Cel mai recent răspuns: AV. Cristina Oltea Petrescu , Avocat 18:39, 27 Septembrie 2012
la codurile CAEN trebuie adaugate si
7311 activitati ale agentiilor de publicitate
7312 servicii de reprezentare media

in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale trebuie avuta in vedere Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru detalii puteti intra pe site-ul autoritatii de supraveghere - [ link extern ] /.

Daca aveti nevoie de consultanta ori reprezentare in aceste demersuri va stau la dispozitie.
Domnisoara/Doamna Avocat,

va multumesc anticipat pt. raspunsul dvs. Dupa cum am vazut, codul de 7312 nu este inclus in actul constitutiv al firmei:( Daca in momentul de fata firma va op. ca doar un portal de anunturi de mica publ. aceste trei coduri caen vor fii de ajuns da?:

-7311 Servicuu de repr. media
-6311 Prelucrarea Datelor, Administrarea paginilor web si activitati conexe
-6312 Activitati ale portalurilor web

o zii buna in continuare!
buna ziua,

codul 7311 este activitati ale agentiilor de publicitate iar 7312 servicii de reprezentare media.

In opinia mea ar trebui incluse amandoua, 7312 neaparat


Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2012
AV. Cristina Oltea Petrescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site anunturi cristivstan cristivstan Buna ziua, Sunt PFA si am urmatoare coduri CAEN: - 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe (activitate principala) - ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru un site cu anunturi valentina370 valentina370 Buna ziua, va rog spuneti-mi daca am o intrepridere individuala neplatitoare de TVA in al carui certificat constatator este trecut \" 4791-comert prin ... (vezi toată discuția)
Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)