avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor declaratie Administratia Fondului de mediu
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

declaratie Administratia Fondului de mediu

buna ziua,
stie cineva de o noua declaratie pentru Fondul de mediu,conform legii 211/2011 privind gestionarea deseurilor?sunt niste formulare legate de gestionarea deseurilor generate de societate ,cf.hg856/2002,iar situatia din 2011 trebuia trimisa la agentia de mediu,care a emis autorizatia de mediu,pentru a intocmi planul de prevenire al generarii deseurilor.
termenul limita a fost 01.09.2012,pentru aceasta declaratie.
are cineva mai multe informatii???
multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:26, 26 Octombrie 2012
Respectiva declaratie este pt ARPM nu Fondul de mediu
Gestionarea deseurilor este prezentata in legea 856/2002 in CAPITOLUL 3 : Valorificarea deşeurilor , CAPITOLUL 4 Eliminarea deşeurilor ( modelul de tabele)
Declaratia trebuie depusa anual, termen nu am gasit in nici o lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghid indeplinirea obligatiilor legii 211/2011 subexl subexl Fiind desemnat ca persoana responsabila de managementul deseurilor, as putea gasii undeva un fel de ghid pentru implementarea reglementarilor legii 211? Ce am ... (vezi toată discuția)
Deseurile mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Am primit certificatul de valorificare de la REBU, cei cu care avem contract de ridicare a deseurilor din plastic, hartie, carton si menajere. ... (vezi toată discuția)
Gestiunea deseurilor luissiana luissiana imi puteti spune care sunt CAEN urile obligate sa isi gestioneze deseurile (respectiv contract separt cu rebu chiar daca sunt in incinta unui spatiu comercial ... (vezi toată discuția)