avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Datorii Finante pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Datorii Finante pfa

Buna seara. Am o mare nelamurire si nu pot sa ii dau de capăt. In 2004 am infintat un pfa(af pe atunci) care a functionat pina in 2005.pe toată perioada funcționarii am achitat tot ce tine de pfa deci fiind fără datorii. In 2005 am avut un control de la Finante moment in care a fost vizat si registrele.imediat dupa control am depus declarația estimativa pe anul respectiv . Totul s-a întâmplat in decurs de o săptămâna. In perioada imediat următoare ( vb de zile,nu luni sau ani)am renunțat la afacere fiind fără datorii in acel moment. Nu am suspendat activitatea .timpul a trecut iar in 2010 pfa a fost radiat din oficiu . In prezent am infintat o intreprindere individuală iar in momentul in care am înregistrat la Finante am apărut cu datorii de 18000 de RON si conturile blocate. D-na de acolo mi-a spus ca am avut impozit de vreo 3000 de RON pe anul 2005 iar restul sant penalizari.precizez ca am adresa de buletin identice cu cea a pfa dar nu locuiesc acolo. Ce e de făcut in cazul meu? Nu mai am nici un act de la pfa . Au trecut 7 ani , nu am primit si nu am semnat nici o hârtie de instintare.

Alte discuții în legătură

Help me.......executare silita Avalon9 Avalon9 Buna seara. Am o mare nelamurire si nu pot sa ii dau de capăt. In 2004 am infintat un pfa(af pe atunci) care a functionat pina in 2005.pe toată perioada ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a bunurilor personale pentru neachitarea tva-ului. Alexa89 Alexa89 In data de 13 martie 2009 am depus cerere de radiere a unui AF, in data de 17 martie 2009 radierea a fost efectuata, iar noi am ridicat actul in 20 martie ... (vezi toată discuția)
Pot sa infiintez o intreprindere familiala/individuala daca sunt functionar public? ContSters54942 ContSters54942 Buna ziua! Am cateva intrebari la care raspunsurile dvs. mi-ar putea fi de foarte mare ajutor: 1. Statutul de functionar public ma poate impiedica sa ... (vezi toată discuția)