avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... help me.......executare silita
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

help me.......executare silita


Buna seara. Am o mare nelamurire si nu pot sa ii dau de capăt. In 2004 am infintat un pfa(af pe atunci) care a functionat pina in 2005.pe toată perioada funcționarii am achitat tot ce tine de pfa deci fiind fără datorii. In 2005 am avut un control de la Finante moment in care a fost vizat si registrele.imediat dupa control am depus declarația estimativa pe anul respectiv . Totul s-a întâmplat in decurs de o săptămâna. In perioada imediat următoare ( vb de zile,nu luni sau ani)am renunțat la afacere fiind fără datorii in acel moment. Nu am suspendat activitatea .timpul a trecut iar in 2010 pfa a fost radiat din oficiu . In prezent am infintat o intreprindere individuală iar in momentul in care am înregistrat la Finante am apărut cu datorii de 18000 de RON si conturile blocate. D-na de acolo mi-a spus ca am avut impozit de vreo 3000 de RON pe anul 2005 iar restul sant penalizari.precizez ca am adresa de buletin identice cu cea a pfa dar nu locuiesc acolo. Ce e de făcut in cazul meu? Nu mai am nici un act de la pfa . Au trecut 7 ani , nu am primit si nu am semnat nici o hârtie de instintare.

Cel mai recent răspuns: Avalon9 , utilizator 17:52, 22 Septembrie 2012
Solicitati in scris detalierea sumelor de plata aratand ca nu ati primit-o nicio decizie de impunere din partea fiscului si ca nici nu v-ati scrimbat adresa in toti acesti ani.

Apoi dupa ce veti vedea din ce este compus debitul veti putea sa il contestati.
Da dar eu am conturile poprite din 2010,asta nu e ca si cum as fi luat la cunoștință? Contestația se face in instanța? Eu nu mai am nici un act de la aceea pfa. Multumesc mult
Termenul curge de la data la care ati luat cunostinta despre poprire.

Dar ce ati facut din 2010 si pana acum?

Puteti solicita copii dupa declaratiile dvs si dupa deciziile de impunere de la fisc, dar nu cred ca mai sunteti in termen sa mai contestati in vreun fel debitul.
Multumesc mult. In afara de a solicita recalcularea nu am nici o soluție? Rămâne sa achit? Dacă fac reesalonare se ridica poprirea? Pot lucra pe ii, nu mă afectează cu nk? Multumesc încă o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii finante pfa Avalon9 Avalon9 Buna seara. Am o mare nelamurire si nu pot sa ii dau de capăt. In 2004 am infintat un pfa(af pe atunci) care a functionat pina in 2005.pe toată perioada ... (vezi toată discuția)
Instiintare de poprire Nelica Nelica Am primit niste instiintari de la Administratia financiara ca datorez impozite ptr activitati comerciale. Sunt salariata si nu desfasor nicio activitate in ... (vezi toată discuția)
Tert poprit - rog urgent catvea sfaturi! George Daniel Dudu George Daniel Dudu Azi am primit un plic de la Adm Finantelor Publice Dorohoi ( jud Botosani ) cum ca se instituie poprire asupra conturilor Societatii mele pentru orice debite ... (vezi toată discuția)