avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incompatibilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incompatibilitate

In constituirea unui consiliu de administratie al unei scoli se tine seama de incompatibilitati? ( e vorba de doi frati) Va rog sa-mi furnizati si baza legala pentru a putea preintampina o ilegalitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 22 Septembrie 2012
Nu exista asa ceva prevazut in Legea nr.1/2011 ... prin urmare, doi frati pot face parte din Consiliul de Administratie din unitatile de invatamant preuniversitar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliul de administratie mariamocanu mariamocanu daca nu e titularul scolii poate face parte din consiliul de administratie al scolii? (vezi toată discuția)
Foaia matricola liceu AlexandraIstrate09 AlexandraIstrate09 Ca sa iau foaia matricola trebuie sa platesc o contravaloare de 50 lei? Mi se pare absurd avand in vedere ca nu am auzit sa se plateasca foaia matricola. Ori ... (vezi toată discuția)
Taxe percepute pentru eliberarea unor documente şcolare gabriel1974 gabriel1974 Unele scoli percep taxa pentru eliberarea unor documente scolare(adeverinte,foi matricole,diplome de studii,etc) as dori sa stiu care este baza legala in urma ... (vezi toată discuția)