avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizarea asistentilor medical licentiati mai mica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizarea asistentilor medical licentiati mai mica decit a celor cu postliceala?

Buna ziua!Sunt asistent medical cu 19 ani vechime in munca si proaspat absolvent de studii universitare de 4 ani in acelasi profil.Lucrez intr-un Spital orasenesc si aflu ca salarizarea cu studii superioare o sa fie mai mica decit cea de studii postliceale cu grad principal.Stiu ca in mai multe orase au fost refuzuri de scimbare a salarizarii in timp ce in altele aceasta s-a facut fara probleme.Stiu ca in situatia mea sunt sute de asistenti ,deci va rog din suflet sa ne ajutati sa aflam si noi dupa ce legi s-au ordonante ar trebui sa ni se schimbe functia si incadrarea si ce salariu ar trebui stabilit in situatia mea?
Cu recunostinta ,
Alexandru

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta mancipri mancipri Eletrician angajat de 9 ani intr-o firma de stat (bugetar). Fiind proaspat absolvent de facultate, a depus la serviciul personal diploma de licenta. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Salarizare buhum buhum lucrez intr-un spital de urgenta ,am finalizat studii superioare de asistenta medicala. doresc sa ma informez in legatura cu salarizarea aferenta studiilor ... (vezi toată discuția)
Grila unica ss si ssd??? alexandru andra alexandru andra Conform grilei unice de salarizare:\"Art.38. – În baza art. 18, alin. (1) şi (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu ... (vezi toată discuția)