am o problema si nu stiu cu sa o mai rezolv,in urma cu an am castigat in instanta pensia din urma a copiilor si nici pana in ziua de azi nu am recuperat nici un ban,cei de la birou miau spus ca nu este valabila si ca juristul firmei nu se baga,va rog sa imi spuneti unde ma adresez deoarece nu mai stiu ce sa fac,
Inteleg ca hotararea este definitiva si irevocabila ,situatie in care , la locul de munca este obligatoriu sa retina din venitul celui urmarit ( salariat) in cotele legale , pentru ultimi trei ani si sa va expedieze bani ,prin posta sau casieria societati . In caz ca refuza ,societatea sa execute hotararea , feceti cerere la judecatorie ptr obtinerea titlului executoriu pe contul unitatii sau prin executoriu judecatoresc.
va multumesc din suflet ptr sfat ,iar ptr domnul mih36,da este definitiva si irevocabila,dar contabila nu vrea sa ia masuri spune ca nu cunoaste legea si nu poate face nimic,iar juristul firmei spune acelas lucru
va multumesc
Apelati la un executor judecatoresc. Banii cheltuiti cu acesta ii veti recupera tot de la debitor. Cat priveste contabila si juristul, cand vor primi instiintarea de plata, cu siguranta isi vor aminti si de lege!
Bafta!