Potrivit Legii 554/2004 a contenciosului administrativ ,dupa ce ati trecut de etapa procedurii prealabile:
"Procedura prealabilã
Art. 7. - (1) Înainte de a se adresa instantei de contencios administrativ competente, persoana care se considerã vãtãmatã într-un drept al sãu sau într-un interes legitim, printr-un act administrativ unilateral, trebuie sã solicite autoritãtii publice emitente, în termen de 30 de zile de la data comunicãrii actului, revocarea, în tot sau în parte, a acestuia. Plângerea se parcurge celelalte etape cu respectarea termenelor,care potrivit:
Art. 8. - (1) Persoana vãtãmatã într-un drept recunoscut de lege sau într-un interes legitim, printr-un act administrativ unilateral, nemultumitã de rãspunsul primit la plângerea prealabilã adresatã autoritãtii publice emitente sau dacã nu a primit nici un rãspuns în termenul prevãzut la art. 7 alin. (4), poate sesiza instanta de contencios administrativ competentã, pentru a solicita anularea, în tot sau în parte, a actului, repararea pagubei cauzate si, eventual, reparatii pentru daune morale. De asemenea, se poate adresa instantei de contencios administrativ si cel care se considerã vãtãmat într-un drept al sãu, recunoscut de lege, prin nesolutionarea în termen sau prin refuzul nejustificat de solutionare a cererii.
(2) Instanta de contencios administrativ este competentã sã solutioneze litigiile care apar în fazele premergãtoare încheierii unui contract administrativ, precum si orice litigii legate de aplicarea si executarea contractului administrattiv. Executoriu devine acest document doar dupa obtinerea unei sentinte definitive .Deocamdata caracterul executoriu este suspendat de inceperea procedurii prealabile in baza L554/2004.
Succes!