avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit PFA

Impozitul pe PFA aceeasi cod caen in mediu rural este mai mic fata de oras?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 17:25, 23 Septembrie 2012
Codul fiscal este acelas atat in mediu rural cat si in mediul urban
Impozitul pe venit este de 16 %, doar microintreprinderile beneficiaza de impozit 3% .
Impozitul este acelasi!
Difera norma anuala de venit asupra careia se aplica imozitul. In Bucuresti difera de la un sector la altul, ba chiar de la o zona a unui sector la alta.
[ link extern ] /
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru activitati privind sanatatea umana stelach stelach Buna ziua Pentru activitati de sanatate umana cod caen 8690, ce posibilitati de accesarea fondurilor europene sunt? va multumesc. (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)