In luna iunie a acestui an am castigat un proces civil cu societatea la care am fost angajat , respectiv a fost anulata decizia de concediere , eu urmand a fi repus in drepturi . La aceasta sentinta societatea a avut dreptul sa faca recurs in termen de 10 zile de la comunicare , ultima zi fiind 05.07.2012 , recurs ce a fost depus in termen . La primirea intampinarii depusa de recurenta si citirea ei , am sesizat faptul ca aceasta a recuzat cu totul alta sentinta , se referea la cu totul alta decizie de concediere ambele avand alt numar de inregistrare decat cele reale depuse la dosar . La randul meu in raspuns am cerut respingerea recursului depus de recurenta pentru motivul ca nu a depus in termen recursul la sentinta civila .... . , ei referindu-se la cu totul altceva . Ce sanse reale sunt ca recursul sa fie respins tinand cont ca recurenta nua contestat sentinta cu nr real . Va multumesc
Poate fi doar o eroare materiala si aceasta se poate corecta.
Daca insa eroarea nu este numai cu privire la nr deciziei ci cu privire la intrega situatie de fapt, atunci - in opinia mea- este vorba despre un recurs nemotivat care poate fi anulat.
Nulitate recurs
mihaimir
Va rog sa-mi spuneti ce se intampla in cazul in care o cerere de recurs nu cuprinde contul bancar al intimatului, desi contine nr de inmatriculare in RC si ... (vezi toată discuția)