avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs la sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs la sentinta civila

In luna iunie a acestui an am castigat un proces civil cu societatea la care am fost angajat , respectiv a fost anulata decizia de concediere , eu urmand a fi repus in drepturi . La aceasta sentinta societatea a avut dreptul sa faca recurs in termen de 10 zile de la comunicare , ultima zi fiind 05.07.2012 , recurs ce a fost depus in termen . La primirea intampinarii depusa de recurenta si citirea ei , am sesizat faptul ca aceasta a recuzat cu totul alta sentinta , se referea la cu totul alta decizie de concediere ambele avand alt numar de inregistrare decat cele reale depuse la dosar . La randul meu in raspuns am cerut respingerea recursului depus de recurenta pentru motivul ca nu a depus in termen recursul la sentinta civila .... . , ei referindu-se la cu totul altceva . Ce sanse reale sunt ca recursul sa fie respins tinand cont ca recurenta nua contestat sentinta cu nr real . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:02, 23 Septembrie 2012
Poate fi doar o eroare materiala si aceasta se poate corecta.
Daca insa eroarea nu este numai cu privire la nr deciziei ci cu privire la intrega situatie de fapt, atunci - in opinia mea- este vorba despre un recurs nemotivat care poate fi anulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare formulata intr-o decizie civila - help viorica56 viorica56 Buna seara va rog sa ma ajutati nu stiu ce am de facut si unde ar trebui sa apelez cu privire la o eroare formulata intr-o decizie civila. pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Model de intampinare la recurs dutu69 dutu69 Buna seara, Am castigat la Tribunalul Sibiu un proces cu fostul meu angajator printre altele dispunandu-se si reintegrarea mea pe postul detinut anterior. ... (vezi toată discuția)
Nulitate recurs mihaimir mihaimir Va rog sa-mi spuneti ce se intampla in cazul in care o cerere de recurs nu cuprinde contul bancar al intimatului, desi contine nr de inmatriculare in RC si ... (vezi toată discuția)