daca am primit la firma sa mi se faca poprire pe cont de catre un executor judecatoresc, mai am vreo posibilitate de reesalonare a platilor? Care este suma pe care o opresete banca in urma popriri, procentual?
DA, aveți dar trebuie să faceți diligențele necesare între dvs-bancă-executor.Suma ? Funcție de debitul ce-l aveți, de pretențiile băncii și de fructuoasele discuții ce le veți avea cu banca, de modul diplomatic ce-l veți aborda, ca în final să determinați banca să accepte o negociere pozitivă pt ambele entități.
Cuantumul popririi este de 1/3 din veniturile nete lunare, pentru o singura urmarire silita si de 1/2 pentru cel putin doua urmariri silite ( doi creditori/doua dosare de executare).
Singura modalitate de suspendare a executarii este sa incheiai un angajament de plata cu banca, pe care sa il respectati, platind lunar sumele respective.
Poprire salariu
Eliza.88
Buna ziua. Sotul meu are mai multe credite pe numele sau (banci si ifnuri). Din cauza unor probleme mari financiare, nu am reusit sa platim o perioada lunga. ... (vezi toată discuția)