avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PV REDUCERE DE PRET
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PV REDUCERE DE PRET

Buna ziua,

In legatura cu pv verbal de schimbare de pret as dori sa intrb daca pv este suficient sau trebuie obligatoriu facute si liste de inventariere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: s_chance , utilizator 14:38, 24 Septembrie 2012
Obligatoriu se fac liste de inventar cu acele produse,unde se vor trece atat preturile vechi cat si cele noi.Trebuie sa aveti si decizia(dispozitia ) scrisa a administratorului pentru aceasta operatiune.
Daca pana acum am vandut de ex 5 kg dintr-un anumit produs si acum mai am doar 1 kg pe care vreau sa il vand cu un pret mai mic, in PV de modificare pret ce cantitate trebuie sa trec? Ma gandesc ca trebuie trecuta doar cantitatea pentru care am efectuat micsorarea nu?
Iar in lista de inventariere cum completez, ce cantitate am avut initial si cat a mai ramas inainte sa aplic micsorarea de pret?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru inventar pentru ii bubblebi bubblebi Buna ziua, As dori sa stiu cum si ce se va inregistra in reg inventar pt o Intreprindere individuala care are ca obiect de activitate producerea si ... (vezi toată discuția)
Pv de reducere pret carleta carleta Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum inregistrez pv de scadere a pretului la marfa din gestiune. Este vorba despre un magazin de haine si incaltaminte ... (vezi toată discuția)
Factura pfa vanzare marfa catre un srl tina1234 tina1234 Un PFA se inchide si se deschide o societate Microintreprindere. Un PFA neplatitor de tva cu cod caen 4711 comert vrea sa vanda tot ce are in stoc la ... (vezi toată discuția)