avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita ilegala- urgent
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita ilegala- urgent

Executorul a inceput excutarea silita prin blocarea conturilor din doua banci ale unei societati precum si prin adresa la primaria unde are un punct de lucru.
doresc sa fac contestatie la executare si vrea sa stiu in baza carui articol imi intemeiez cererea si daca aveti un exemplu pentru aceasta.
instanta competenta e judecatoria sau tribunalul .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ahile75 , utilizator 22:28, 23 Ianuarie 2009
Aveti grija la termenul de formulare a contestatiei..
judecatoria
art. 399 C.proc.civ.
aveti grija si la titlul in baza caruia a fost pornita executarea
contestatia e de mai multe feluri..

luati-va avocat daca apreciati ca e "ilegala"

av. Ileana Schwarz
contestatiile la executare se depun la instanta de fond (judecatoria)in baza art. 399 alin 1 CPC, in termen de 15 zile de la comunicare.
Depinde foarte mult in baza carui titlu executor s-a ponit executare. Exista hotarari care se pun in executare fara somatie si trecerea vreunui terme.Se intemeiaza direct poprirea.
Luati-va avocat!
Stiu ca e o cheltuiala in plus, dar merita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, Am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, in urma unui Bilet la ordin investit cu formula executorie. Am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare wap54 wap54 Am avut proces pe legea 290/2003 cu ANRP, am castigat la fond, au facut recurs, li s-a respins recursrul si mi s-a dat decizie irevocabila, am investit ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare act de adjudecare Ofof Ofof am participat la o licitatie ce avea ca obiect un apartament asupara caruia eu aveam o creanta (sulta) obtinuta in uram unei hoatarari judecatoresti ramase ... (vezi toată discuția)