avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare

Buna ziua,
Am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, in urma unui Bilet la ordin investit cu formula executorie. Am facut contestatie la executare, conform art.400 C.proc.civ. adica la instanta de executare (executor)., deoarece titlul executoriu nu este emis de o instanta judecatoreasca. Credeti ca ar trebui sa fac o contestatie si la instanta judecatoreasca chiar daca nu am nici o sentinta sau altceva in acest sens?
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 09:12, 14 Aprilie 2009
Nu , va veti apara prin acea contestatie.

succes
av. Ileana Schwarz
bonigro a scris:

Buna ziua,
Am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, in urma unui Bilet la ordin investit cu formula executorie. Am facut contestatie la executare, conform art.400 C.proc.civ. adica la instanta de executare (executor)., deoarece titlul executoriu nu este emis de o instanta judecatoreasca. Credeti ca ar trebui sa fac o contestatie si la instanta judecatoreasca chiar daca nu am nici o sentinta sau altceva in acest sens?

Cum sa faceti contestatie la executare la executor? Contestatia se depune la judecatorie si faptul ca titlul executoriu nu este emis de instanta nu insemana ca aveti si un motiv de contestatie. Incercati sa gasiti un motiv care sa va confere ceva mai multe sanse de succes.
Stimate brom, multumesc. Ati sesizat corect. Am vazut instanta de executare....nu executor.

av. ileana Schwarz
Am intuit aceasta confuzie. Nici nu m-am indoit ca ar fi fost altceva, de aceea am postat mesajul meu sperand sa inlatur confuzia creata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a face Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim poate fi executat un mostenitor pentru obligatia de a face? (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala- urgent nicole28C nicole28C Executorul a inceput excutarea silita prin blocarea conturilor din doua banci ale unei societati precum si prin adresa la primaria unde are un punct de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare act de adjudecare Ofof Ofof am participat la o licitatie ce avea ca obiect un apartament asupara caruia eu aveam o creanta (sulta) obtinuta in uram unei hoatarari judecatoresti ramase ... (vezi toată discuția)