avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare...

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea speta si as avea nevoie de cateva sfaturi:
1. societatea pe o administrez detine printre active un autoturism ce fusese incredintat spre testare (in vederea vanzarii) unui colaborator.
2. incredintarea a avut loc cu acordul fostilor asociati, acestia cesionandu-si ulterior partile sociale. Odata cu cesiunea, societatea si-a schimbat si denumirea.
3. La preluare, am solicitat respectivului potential cumparator fie sa perfectam actul de vanzare, fie sa inapoieze autoturismul. Surpriza: mi-a inapoiat autoturismul pe platforma, fara CIV (l-a pierdut) si fara talon, acesta din urma fiindu-i retinut pentru ca circula fara ITP. Mai mult, a pierdut si dovada.. Am deschis o actiune pe penal, fara nicio expectanta..
Problema e ca m-am trezit ca detin un patrimoniu un autoturism (Dacia papuc) pe care nu il pot exploata in niciun fel, nu il pot vinde si nu il pot radia. Atat CIV-ul cat si talonul sunt pe denumirea veche a societatii....
Ce sanse (reale) am sa mi se elibereze talonul in absenta dovezii de retinere a talonului si ce proceduri trebuiesc urmate pentru eliberarea unui duplicat la CIV?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2012
gratiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort - proprietate auto jean66 jean66 Buna ziua, as avea urmatoarea problema : fiind in cursul divortului, sunt amenintat de sotie ca va radia din circulatie autoturismul familiei. achizitionat in ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism grigore florentin grigore florentin doresc sa radiez atat din circulatie cat si de la organul fiscal un autoturism care a fost predat la remat in urma cu 5 ani (atestat de o adeverinta in care ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)