Buna ziua,in data de 16 nov va trebui sa ma intorc la servici,insa m-au anuntat de pe acum cum ca nu mai au nevoie de mine! Nedumeririle mele sunt:
-cum sa procedez daca imi gasesc ceva de munca inainte de 16 nov?
-intrerup la AJOFM Cluj indemnizatia ,iar la servici depun o demisie?!
-ma va afecta la vechime faptul ca nu ma intorc la acelasi patron?!
Multumesc
Daca va gasiti de munca pana la incetarea c.i.m., atunci va trebui sa faceti o solicitare de incetare a c.i.m.
Nu aveti de ce sa intrerupeti indemnizatia .. asteptati terminarea CCC, atunci veti depune o cerere de reluare activitatii si daca nu va gasiti in alta parte , asteptati instiintarea de preaviz a angajatorului si la terminarea preavizului veti putea intra in somaj daca va concediaza din motive care nu tin de persoana dvs.
Ideea e ca nu ma mai vor de loc..eu am fost pe un post de conducere,iar acum persoana care ma inlocuieste de ceva vreme este ff buna,nu vor sa o piarda si astfel sefii s-au gandit sa ma dea in somaj,insa pt a putea face asta ar insemna ca postul sa fie desfintat ceea ce nu e! Astfel m-am gandit eu la varianta aceasta ,sa fie bine de ambele parti, sa imi caut de munca,iar daca gasesc inainte de 16 nov,va trebui sa anunt la AJOFM Cluj...
Tin sa anunt ca mi-am gasit de lucru si va trebui sa intrerup indemnizatia deoarece e vb de alat loc de munca decat cel de la care am intrat in CCC.Ce anume ar trebui sa fac..legat de acte?
Ms anticipat!
2. - Incheiati un CIM cu noul angajator si suspendati plata indemnizatiei pentru CCC.
- Mergeti la Primarie (unde ati depus dosarul pentru CCC) cu o copie dupa CIM si se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC.
3. Apoi mergeti la fostul angajator si faceti o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor (art.55, lit.b) din Codul muncii).
4. Nu va afecteaza cu nimic faptul ca reluati activitatea la alt angajator.
Revenirea din ccc
Sescio
Buna ziua! Pe 11.10.2018 copilul implineste 2 ani. Intrebarea este : Cand trebuie sa ma intorc la munca din CCC? ( angajatorul spune ca pe 10.10.2018) ... (vezi toată discuția)