Buna ziua.In data de 01.08.2012 am inaintat cerere de divort.Prima infatisare o am in 15.10.2012.Am un credit de nevoi personale pe numele meu,iar sotul este coplatitor.....intrebarea mea este daca pot sa fac ceva ca sa -i las lui plata acestui credit tinand cont ca acesti bani s-au folosit la reabilitatrea imobilului parintilor lui unde am stat.Va multumesc.
Faceti ori o intelegeree amiabila in acest sens, cu conditia ca banca sa fie de acord cu preluarea creditului de coplatitor ori va veti judeca in instanta cu privire la destinatia acelui credit.
O alta varianta ar fi sa platiti dvs ratele si apoi sa solicitati sotului aceste cheltuieli ca fiind facute in interesul acestuia si imbogatind patrimoniul socrilor.
1. creditul e pe numele dvstra.
2. veti putea proba faptul ca mijl. financiare au fost utilizate la imobilul socrilor?
3. puteti sa va treziti cu faptul ca locuind acolo ati produs in prejudiciu iar acum achitati reparatia, ca argument ar fi acceptul dvstra sa cotractati creditul.
Varianta cea mai simpla este intelegerea amiabila cum si va sugerat mai sus d-na gerberga
Asa cum ati si primit recomandarea din partea colegilor mei, anterior, intaresc si eu aceasta recomandare.
In numeroase acorduri de mediere, unde s-au partajat si imobile, a fost nevoie sa se partajeze si creditul. In acordul de mediere poate fi mentionat demersul facut anterior la banca sau se stabilesc pasii urmatori, in vederea obtinerii acordului bancii. Se pot face demersuri la banca si in perioada in care se asteapta Hot. Judecatoreasca de incuviintare a acordului de mediere.
Divort/partaj
pitik123
buna ziua,am si eu cateva intrebari: in caz de divort cum s-ar imparti bunurile.... in urmatoarele conditii: masina luata cu o diferenta de bani din partea ... (vezi toată discuția)