avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... echivalare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

echivalare studii

Sunt invatator cu o vechime de 14 ani, am Liceul Pedagogic la baza si anul acesta am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti, pentru a putea fi incadrata ca profesor pentru invatamantul primar. In anul 2009 cand m-am inscris la facultate ni se cereau studii superioare, fara a fi conditionati sa urmam o specializare anume, numai sa fie in domeniu!
Acum cand am dus adeverinta de absolvire la secretariatul scolii mi s-a spus ca nu pot fi incadrata si platita ca profesor deoarece s-a emis un ordin care prevede ca cei care au luat licenta dupa 1 septembrie 2011, in alta specializare decat pedagogie si profesor pentru invatamantul primar, nu mai pot fi incadrati ca profesori pentru invatamantul primar.
De la inspectorat am aflat ca ar exista un alt ordin care il anuleaza pe primul, dar nimeni nu stie nimic precis!
Eu nu vreau sa profesez ca psiholog ci sa fiu incadrata si platita ca profesor pt invatamantul primar.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, ca sa stiu ce am de facut!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 25 Septembrie 2012
Prin Ordinul 4111/2012, publicat in M. Of. 357/2012, se produc modificari in Metodologia privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a invatămantului universitar de scurta durata, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durata de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare de licenta, pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar, cuprinsa in Ordinul 5553/2011.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma de absolvire AureliaSerbanescu AureliaSerbanescu Buna ziua. Am absolvit in anul 2000 Colegiul universitar cu durata de 3 ani, specializarea Tehnologie informatica si lucrez ca profesor de TIC la o scoala ... (vezi toată discuția)
Continuare studii Corina Cristescu Corina Cristescu Sunt absolventa a Facultatii de chimie ,specializare chimie/fizica cu durata de 3ani.As dori continuare de studii sa devin profesor I. Ce trebuie sa fac?Am ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii rhr rhr Buna dimineata! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Sunt absolvent de colegiu universitar pedagogic cu durata de 3 ani, specializarea institutor. In ... (vezi toată discuția)