avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ce venituri nu intrerup indemnizatia de crestere si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ce venituri nu intrerup indemnizatia de crestere si ingrijire copil?

Buna ziua,

sunt o mamica aflata in concediu de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani.
Am primit o oferta de colaborare pe perioada de 1 an la un before school pentru 1h/zi. Cum imi afecteaza acest venit indemnizatia.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:30, 27 Septembrie 2012
Realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in perioada CCC duce la suspendarea platii indemnizatiei, in cazul expus de dvs.
1. Obtinerea oricarui venit profesional impozabil (provenit din prestarea unei munci) duce la suspendarea indemnizatiei pentru CCC.

2. In rest puteti obtine orice alte venituri impozabile neprofesionale fara sa se suspende indemnizatia pentru CCC (cum ar fi veniturile din inchirierea de bunuri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil in conflict cu venitul din tranzactii imobiliare? emmaolaru emmaolaru Buna ziua, Sunt in CCC de doi ani din mai 2012, singurul venit fiind indemnizatia de crestere. As dori sa stiu daca venitul realizat din vinderea unui ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil -job part time cris1981r cris1981r Buna ziua, In momentul de fata sunt in concediu de crestere copil, prelungit pana in august 2017 si as dori sa ma \"angajez\" part time 4 h/zi. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Venituri din inchirierea de bunuri si alte venituri, beneficiar de pensie de invaliditate gradul ii Mike5591 Mike5591 Buna ziua, a) o persoana pensionata de boala, gradul doi, poate realiza venit din inchirierea unei camere din apartament , fara sa contravina acest lucru cu ... (vezi toată discuția)