avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locatari

Buna ziua!
Am si eu o mare dilema pe care nu stiu cum o pot rezolva! Locuiesc intr-n bloc ANL (chiriasi ai primariei). De vreo cateva luni, vecinului de deasupra ii curge apa pe pereti, in exteriorul apartamentului. Am rugat-o sa repare dar a motivat la inceput ca nu curge de la ea. Am adus eu un instalator care i-a aratat defectiunile dar a spus ca "nu are bani luna aceasta dar va repara". Lunile au trecut si nu s-a intamplat acest lucru. Intre timp apa s-a infiltrat prin pereti iar acuma in interiorul apartamentului, acolo unde curge apa, varul a inceput sa se exfolieze si a aparaut si mucegaiul. De reparat nu am convins-o sa repare, la asociatie daca am anuntat a spus ca nu are ce sa- faca, neplatindu-si datoriile catre aceasta. Cui trebuie sa ne adresam s-o roage, s-o convinga sa-si repare instalatiile in casa.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: valicelsi , utilizator 17:07, 26 Septembrie 2012
Avand in vedere calitatea dv de chirias ,pentru solutionare trebuie sa sesizati oficial proprietarul de drept al cladirii,care ,daca intelege sa intervina,are autoritatea si parghiile legale sa impuna chiriasului sa remedieze deficientele
Nu stiam sigur daca aici trebuie sa merg, acum m-am lamurit! Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am infiltratii in baie de la apartamentul de deasupra ... CAMELIA2019 CAMELIA2019 Buna seara, Am infiltratii in baie de la apartamentul de deasupra de cateva luni. In urma unei Notificari trimise prin avocat Asociatiei de Proprietari mi s-a ... (vezi toată discuția)
Inundatie locuinta! lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Vecinii care locuiesc deasupra mea au inchiriat locuinta si au plecat din tara. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii mandrut mandrut Apartamentul meu este in continuu inundat, de vreo 3 luni ca urmare a unei defectiuni la sistemul de alimentare cu apa de la vecini. Apa se infiltreaza in ... (vezi toată discuția)