avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retinere de 15% in caz de accident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retinere de 15% in caz de accident

buna ziua tuturor,lucrezi la o firma privata si sunt sofer de meserie,am avut un accident de masina acum o luna de zile si asiguratorul a dat verdict de culpa comuna,la firma la care lucrezi au spus ca trebuie sa platesc15%din valoarea reparatiei pt.ca la angajare am semnat un act, ca daca sunt vinovat de producerea unui accident suport 15%din valoarea reparatiei,eu disperat de loc de munca am semnat,dar precizez ca un este inscris in contractul de munca asa ceva si nu mi sa acordat nici un exemplar din aceasta hartie este legal sau nu,se poate ataca cumva,sau sunt bun de plata?suma ar fii destul de mare de trei ori sariul meu de pe o luna.va multumesc anticipat tuturor,o zi placuta.

Alte discuții în legătură

Retinere de 15% in caz de accident brigittaj brigittaj Buna ziua ,lucrezi la o firma privata si sunt sofer de meserie,am avut un accident de masina acum o luna de zile si asiguratorul a dat verdict de culpa ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului ionnic ionnic firma din Olanda poate obliga soferul sa plateasca reparatiile unei remorci,,daca aceasta are asigurare?Sotul meu lucreaza la o firma cu sediul in olanda,cu ... (vezi toată discuția)
Executare mosupescaru mosupescaru Am avut un accident cu un auto în timp ce eram în orele de program în vânzări ca agent la o SC .Acum Menționez că am evitat intro curba cum reiese și ... (vezi toată discuția)