avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Achizitonare autoturism second hand inmatriculat in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Achizitonare autoturism second hand inmatriculat in Romania

Buna seara!

As dori sa stiu daca la achizitionarea unui autoturism second hand am nevoie de prezenta vanzatorului doar la semnarea actului de vanzare - cumparare, sau si la RAR, pentru obtinerea certificatului de autenticitate, respectiv la completarea fisei de inmatriculare unde se pun vizele de radiere respectiv impunere fiscala.

De asemenea, as dori sa-mi spuneti daca eu, in calitate de cumparator, sunt cea care trebuie sa obtina vizele de radiere si de impunere fiscala si, in caz afirmativ, unde trebuie sa merg (eu presupun ca ar trebui sa merg la Directia de taxe si impozite din orasul in care lcuiesc.

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
jacquelline, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dragos Mateescu , Avocat 20:12, 25 Septembrie 2012
nu aveti nevoie de vanzator nicaieri. Vanzatorul trebuie sa va inmaneze certificatul de atestare fiscala. Cu acesta d-voastra va ocupati mai departe de formalitatile de inmatriculare de plata taxelor, RAR etc. Toate aceste informatii le puteti afla si la serviciul de inmatriculari de unde locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare autoturism second hand jacquelline jacquelline Buna dimineata! As dori sa stiu daca la achizitionarea unui autoturism second hand am nevoie de prezenta vanzatorului doar la semnarea actului de vanzare - ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autoturism second hand jacquelline jacquelline Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez dupa incheierea actului de vanzare-cumparare a unui autoturism second hand ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)