avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neglijenta in serviciu a angajatului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neglijenta in serviciu a angajatului

Buna seara!o prietena si-a luat un telefon mobil la abonament de la vod....la un moment dat din motive tehnice de la vod...,nu i-a "mers" abonamentul 1 luna.ea a vrut sa inchida abonamentul desi nu se terminase perioada constractuala(si era cu plata la zi,nu era restanta)....A fost la sediu vod...,a intrebat daca poate termina contractul cu ei,angajatul vod... a zis ca da,deoarece aveau probleme tehnice si au semnat ceva acte....
Dupa un timp ii vine factura,la acel abonament,uriasa!Cei de la vod... au spus ca a fost o eroare umana,angajatul respectiv omitand o clauza care interzicea intreruperea abonamentului inainte de termen.Ea v-a trebui sa plateasca factura de la data semnarii acelor acte de incheiere a abonamentului si pana in prezent iar angajatul vod... v-a fi sanctionat.
De vina e clar operatorul.Dar ea trebuie sa plateasca factura ?E normal sa primeasca factura dupa cateva luni?Adica nu era normal so instiinteze lunar?
Ce poate face in cazul acesta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sadcorason , utilizator 22:59, 26 Septembrie 2012
Sa mearga in instanta .Fie se indreapta cu cererea de chemarea in judecata asupra angajatului pentru daune si despagubiri fie direct asupra comaniei vodafone.

Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
Alex Dedu, Mediator


probabilitatea ca ea sa castige in instanta e mare?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2012
gi-jane2, moderator
interventie moderator,
Va rog sa nu mai citati mesajul caruia ii raspundeti, apasati butonul "raspunde", multumesc.

Ar trebui sa mearga la un avocat cu actele, sa stiti ce sanse aveti. Trebuie sa cititi atent ce s-a semnat a doua oara. Aveti vreo dovada ca a fost o eroare umana ?
ok,am inteles.Nu cred ca are vreo dovada in afara de actele semnate si de declaratia verbala a altui angajat vodafone,probabil...cine i-a spus ei motivul redeschiderii abonamentului.
Si totusi, ce acte au semnat ?

Alte discuții în legătură

Dilema (reziliere contract telefonie mobila) laurentiucostel22 laurentiucostel22 buna ziua am si eu o nelamurire.am avut un abonament la cosmote.am reziliat contractul inainte de termen.am o factura de 100.ron iar pe linga acestia ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet 3g vodafone-pers juridica. isvflorin isvflorin Buna ziua, va cer sfatul in urmatoarea problema : am achizitionat de la Vodafone un modem 3g impreuna cu un abonament de date, neinspirat contractul l-am ... (vezi toată discuția)
Proces cu vodafone ? ce pot cere ? roman83 roman83 Buna ziua ! Pe scurt: august abonament 7.5usd septembrie abonament 4 usd 29 septembrie primesc reducere la ala de 7.5 usd/luna Octombrie 12 pana acum am 30 ... (vezi toată discuția)