avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere din UE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere din UE

Buna ziua,
vin si eu cu o intrebare. In urma divortului cu copil mic, am obtinut pensie de intretinere pentru acesta, de la fostul sot, 1/4 din veniturile nete. Pana la primirea hotararii, fostul sot a demisionat si s-a angajat undeva in strainatate. Eu nu stiu exact unde, stiu doar tara in care este (undeva in UE). Acum intrebarea e: aceasta hotarare se aplica si in strainatate? si daca da, cum?

Alte discuții în legătură

Probleme plata pensie de intretinere, refuz retinere si virare de catre angajator ContSters36960 ContSters36960 Buna seara, am divortat prin acord, am un copil minor care a ramas in intretinerea mea, custodia este comuna iar instanta a hotarat ca tatal minorului sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere; venituri in strainatate danmocanu77 danmocanu77 am divortat si avem copil impreuna fostul sot lucreaza in strainatate, pensia alimentara se plateste dupa legile din Romania sau legile tari respective unde ... (vezi toată discuția)
Marire pensie de intretinere stefail stefail Buna seara. In urma divortului din anul 2020,fostul sot este obligat la plata unei pensii de intretinere de 1/4 din venitul minim pe economie, pentru un ... (vezi toată discuția)