avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Certificat atestare fiscala ANAF
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Certificat atestare fiscala ANAF

Prin FDA s-a solicitat : "Certificatul de atestare fiscala eliberat de Administratia Finantelor Publice pentru obligatiile de plata catre bugetul consolidat general Se va prezenta formularul specific autoritatii emitente, din care sa reiasa ca ofertantul si-a indeplinit obligatiile exigibile pana la termenul legal al scadentei de plata, facand dovada ca nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele."
Luna depunerii ofertelor a fost luna 06.
Ofertantii care au depus certificate ANAF eliberate in luna 05 pot fi respinsi ca inadmisibili?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 19:22, 26 Septembrie 2012
s-a analizat aceasta problema chiar ieri. un certificat din luna a 5 mi-e greu sa cred ca va atesta obligatiile de plata la datat de 25.05 astfel incat sa fie indeplinita cerinta. pt. mai multe detalii consultati discutiile care s-au purtat pe acesta tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte de calificare- impozite si taxe locale Ema2013 Ema2013 In data de 10 octombrie 2014, a avut loc depunerea, respectiv deschiderea ofertelor pentru atribuirea unui contract de lucrari. Prin Fisa de date a ... (vezi toată discuția)
Contestatie comunicare rezultat final la procedura de cerere de oferta camelia_2012 camelia_2012 Vreau sa contest decizia unei AC, respectiv comunicarea rezultatului final la o procedura de cerere de oferta. In urma acestei comunicari, a fost declarat ... (vezi toată discuția)
Certificate Aryyanna Aryyanna Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza careia operatorul economic îsi are ... (vezi toată discuția)