avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept succesoral

Copiii sotului din alta casatorie, au drept succesoral, dupa decesul sotiei supravietuitoare? Au fost casatoriti 48 de ani. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: diagra , utilizator 19:41, 26 Septembrie 2012
Copiii sotului din alta casatorie vin la mostenire dupa decesul tatalui lor si nu al sotiei supravietuitoare .. ei vin la mostenire si in cazul decesului mamei lor .
In momentul incheierii casatoriei, sotul are copii, sotia, nu. Traiesc imreuna 48 de ani. Dupa decesul sotului se face succesiunea. Dupa decesul sotiei cine vine la masa succesorala daca nu are descendenti? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire referitor la succesiune. pe scurt (x) am fost ... laura1964 laura1964 Am o nelamurire referitor la succesiune. Pe scurt (X) am fost casatorita cu A. Acesta a mai fost casatorit cu B si are doi copii. A nu are proprietati insa ... (vezi toată discuția)
Mostenire - dezbatere succesorala Vasile Olteanu Vasile Olteanu In urma cu 3 luni tatal meu a decedat.Mama a decedat in 1989, dar nu am facut dezbaterea . Mai am un frate. In 1992 tata s-a recasatorit. Masa succesorala se ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tata caren caren sa inteleg ca sotia tatalui meu, in cazul decesului tatalui, aceasta beneficiaza de 1/4 din bunurile pe care tatal meu le.a mostenit dupa urma mamei mele? dar ... (vezi toată discuția)