avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Teren intravilan - curte constructii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Teren intravilan - curte constructii

In extrasul de carte funciara este specificat pentru acest teren:
Categorie de folosinta: curte constructii
Suprafata: ...
Observatii: loc de casa

Sunt persoana fizica si doresc sa construiesc o casa pe aceasta parcela.

Arhitecta de la primarie mi-a comunicat ca nu pot construi nimic pe el, nici macar o casa de vacanta (!?)

Terenul se afla in intravilanul localitatii respective.
Cel mai recent răspuns: atomatom , utilizator 20:50, 26 Septembrie 2012
Cereti un certificat de urbanism .
OK, cu asta o sa incep.
Am deja ortofotoplanul, maine o sa ma duc sa depun cererea pentru certificatul de urbanism.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un teren extravilan se emite certificat de urbanism? Costin29 Costin29 Am un teren care este in extravilanul unei localitati si as vrea sa stiu daca pentru el se poate emite de catre autoritatiile locale(primarie) un certificat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)