avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA grupul fiscal unic
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

grupul fiscal unic

care sunt avantajele si care sunt dezavantajele constituirii unui grup fiscal unic?

Alte discuții în legătură

Grup/holding vs companii separate George_V90 George_V90 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog frumos cu avantajele vs dezavantajele dintre a stabili un grup de firme si a pastra companiile separate (ma intereseaza in ... (vezi toată discuția)
Declararea inactiv srl ascociat unic mariacristina_codreanu mariacristina_codreanu Buna seara, sunt din nefericire asociat unic al unui srl de care nu stiu cum sa mai scap si de ceva vreme 31.12.2010 nu am mai depus declaratiile si ... (vezi toată discuția)
Incadrare ca fotograf/fotoreporter diferente. avantaje/dezavantaje alexnico2001 alexnico2001 Buna ziua! Sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, la un ziar pe functia de fotograf. Am studii superioare in Jurnalism. Imi dau seama, ... (vezi toată discuția)