avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Grup/holding vs companii separate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Grup/holding vs companii separate

Buna ziua,

Ma puteti ajuta va rog frumos cu avantajele vs dezavantajele dintre a stabili un grup de firme si a pastra companiile separate (ma intereseaza in special in punct de vedere fiscal-contabil si legislativ -> daca se aplica alte norme legislative odata cu o schimbare de acest gen)

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
George_V90, utilizator

Alte discuții în legătură

Intreprinderi mici vs intreprinderi mijlocii AlexandraTofan AlexandraTofan Buna ziua, Ma intereseaza care sunt avantajele si dezavantajele legislative (taxe, impozite, benficii etc.) pentru o intreprindere mica vs o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Ce este mai avantajos sa deschid un srl, un pfa sau ii? tampau gabriela tampau gabriela Am o constructie , gen pensiune cu 8 camera si baie proprie. As dori sa ofer spre cazare aceste camere. Ce este mai avantajos sa deschid un SRL, un PFA sau II? ... (vezi toată discuția)
Incadrare ca fotograf/fotoreporter diferente. avantaje/dezavantaje alexnico2001 alexnico2001 Buna ziua! Sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, la un ziar pe functia de fotograf. Am studii superioare in Jurnalism. Imi dau seama, ... (vezi toată discuția)