avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract cu firma de constructii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract cu firma de constructii

Firma noastra doreste sa execute o mansardare la un imobil.
Am gasit o firma de constructii care sa execute lucrarea (exista planuri, autorizatie de constructie etc.
As dori sa ma ajute cineva spunandu-mi ce elemente ar trebui sa contina contractul ( Mentionez ca am convenit cu constructorul sa facem plata pe etape de lucrari).
Exista reglementari privitoare la termenul de garantie, de executie, responsabilitati etc?
Ar fi trebuit sa intreb mai demult, dar din pacate asa a fost sa fie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 21:09, 26 Septembrie 2012
cereti sprijunul la o fira de consultatii in constructii pentru ca ei va pot asigura un contract cu toate clauzele corect stabilite asa cum ati precizat ca doriti sa platiti pe etape de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract mansardare dantim0606 dantim0606 Am primit o propunere de contract pentru mansardare, poate si altcineva sa se uite peste el si sa-mi spuna daca este in regula? Am omis adrese si datele ... (vezi toată discuția)
Conditii antecontract de vanzare cumparare sarm07opr sarm07opr In cadrul unui antecontract de vanzare cumparare teren, incheiat la Birou Notarial Public, promitentul vanzator poate stipula ca o conditie promitentului ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Carlene Carlene Sa va explic! Am construit o casa cu aprobari autorizatie de constructie,proiect,etc! Problema este ca m-am abatut de la proiect cu aproape 10m2. Acum vreau ... (vezi toată discuția)