avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Acord de mediere - model
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Acord de mediere - model

Un model de document "acord de mediere" m-ar ajuta. Imi puteti trimite, va rog ?
Cel mai recent răspuns: CONFINANCE , utilizator 13:03, 27 Septembrie 2012
Nu exista un model anume. Trebuie sa treceti partile intre care este incheiat acordul, sa faceti referire la data, locul, si problema pentru care partile s-au prezentat la mediere si apoi sa scrieti ceea ce au decis partile in legatura cu problema dedusa medierii.
Numarul de exemplare incheiate, semnaturile, cine a redactat acordul.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare chitanta de mana darius1 darius1 Buna ziua! As dori sa va solicit parerea intr-o problema:am incheiat de curand un contract de renta viagera cu clauza de intretinere si doresc sa stiu o ... (vezi toată discuția)
Obligatia mediatorului Bojan  I.M. Bojan I.M. Am o nedumerire cu privire la aceasta prevedere: Legea 192/2006,Art 58(4) În cazul în care conflictul mediat vizează transferul dreptului de proprietate ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)