avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obiect secundar de activitate agricultura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obiect secundar de activitate agricultura

Buna ziua,
Pentru a declara ca obiect secundar de activitate CAEN 0111 Cultura cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase, societatea trebuie sa indeplineasca vreo conditie? sa aiba autorizatie ceva sau persoane calificate? Mentionez ca administratorul vrea doar sa declare acum ca obiect secundar de activitate codul caen 0111.
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 13:12, 12 Februarie 2013
Nu, la SRL-uri nu trebuie.
si cam cat costa autiorizarea pt un obiect secundar de activitate?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"transformare" i.i. in srl Liviu93 Liviu93 Buna ziua. Este posibil sa \\"transform\\" o intreprindere individuala intr-o soc. cu raspundere limitata? Nu stiu daca ajuta la ceva, dar codul CAEN al ... (vezi toată discuția)
Impozit arenda persoana fizica neautorizata androceul1948 androceul1948 Am calculat dupa lege impozitul pe arenda data oamenilor [21.5%]si pentru depunerea banilor si a declaratiilor 112 si 100 imi trebuie cod fiscal Cum ... (vezi toată discuția)
Sa garant pentru ouai ? smfqaz smfqaz Buna ziua, [b]Va rog sa-mi precizati in ce masura un SA ([/b] CAEN -0111 - Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor ... (vezi toată discuția)